Jump to content
Telkwa

Photobucket & Ratsun

Recommended Posts

ok I have done the photo bucket I signed up and made an album and when I click the link only in albums there is no url code. only if I choose one photo do I get the chance then when I paste it on a thread nothing happens it just freezes on the box that pops up when you want to link

Share this post


Link to post

Just paste the link in the text field.  Don't click the link button.  

Share this post


Link to post

I try to post the link from photobucket in the text body and it will not paste.....why?? I use to be able to paste it real easy but not no more.

Share this post


Link to post

Did you upgrade Internet Explorer? I know the latest version doesn't work with the forum software for some reason. I've had problems with it elsewhere as well. 

Share this post


Link to post

Well now this is just FRUSTRATING!! I have updated the Internet explorer and still nothing, I have also tried using the image icon on Ratsun and it asks for the URL code and when I paste it in the box, It won't let me close out the window so I have to close Ratsun altogether and log back on all over again... This really sucks!

Share this post


Link to post

Okay, well I feel a little better, I was starting to think that I was doing something wrong and I was feeling like an idiot because I know it is so easy to post pics. What I did was.... I tried posting pics on another forum and did it with no problems at all, so it has to be the Ratsun website that is cuasing this problem......Now, can anyone tell me what needs to be done to fix this?   Thanks.

Share this post


Link to post

You misread my post, you should have downgraded to IE 9  :lol: 

 

 

Try using chrome or firefox, they work no problem.

 

When they upgraded IE 10 they fucked up a lot of forum coding and the forum software has to be updated. We can update the forums, but we try to limit that as it always seem to cause heartache. Not to mention that I am sure microsoft will screw up everything again on IE12. Their attitude seems to be, if it works fine we should fuck with it til it doesn't and then make everyone change there software to fix their screwup. 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Use some other photo hosting service, Picasa works fine on Ratsun, at least from my desk top, photolame is a pain, even though I don't have any issues with it, it seems a lot of others do have issues.

Share this post


Link to post

Lately with Photofuckit I download the picture I want and close it. If I leave it open it always jams shit up on my 'puter. Starts downloading some shit. Puter starts chattering away and I can't close and have to wait for it to time out. Plus it starts playing some music or a commercial. .... get picture and close. Re open if you want another is easier than dealing with shit. 

Share this post


Link to post

I just used Firefox instead of Internet Explorer and.....BINGO! It works fine!  and I don't have to shut it down or re-start

  • Like 2

Share this post


Link to post

My guilt is I don't feel like managing two websites to post photos on one. Then other sites host ( I know, $$$) but don't handle embeds well. Then I wind up posting crap twice and keeping track of what and where. PITA

Share this post


Link to post

I shure don't know what the problem is posting picks I have copied the img or url and whenever I tap the little pick or link hen the box comes up. I put the img or url in then the box just freezes. I have spent hrs trying to figure it out doesn't work on windows 7 on my old computer or windows 8 new computer or photobucket or picasa.

Share this post


Link to post

Have you tried using firefox or chrome? 

Share this post


Link to post

I shure don't know what the problem is posting picks I have copied the img or url and whenever I tap the little pick or link hen the box comes up. I put the img or url in then the box just freezes. I have spent hrs trying to figure it out doesn't work on windows 7 on my old computer or windows 8 new computer or photobucket or picasa.

 

Paste img code in the reply. If you have the img code, you don't need to use the insert image button above. 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Havent used firfox or chrome yet.will give er a go

 

tried the copy and paste but think with this windows 8 that when I copy then paste nothing shows up very frustrating as I want to post picks for you guys as I know if no picks it aint true.

Share this post


Link to post

The new internet explorer doesn't work with older forum software and Microsoft doesn't seem to care. :)

Share this post


Link to post

photo bucket is a piece of shit I got it working on chrome finnaly but it is still full of advertising b.s.

tried to upload a couple picks to an album and a stupid advertising video comes on and then chrome wont respond....geeeezzzzzz...

Share this post


Link to post

Thanks [2eDeYe worked on chrome

and Draker the copy and past works when using chrome but not old browser.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Glad to hear you got it sorted out. :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.